dilluns, 26 de novembre del 2012

Felicitats President

El felicito President Artur Mas perquè la seva aposta per iniciar el camí que ens porti als catalans a recuperar el nostre lloc entre les nacions lliures del món ha estat un èxit. 

Ha fet front a la incomprensió i atacs dins del seu propi partit i coalició, dels de l’oposició nacionalista i com és lògic dels unionistes i d’Espanya. Oposició per la seva aposta clara: Catalunya és una nació que té dret a esdevenir un nou estat dins la comunitat europea. 

Assistirem a la fortíssima pressió mediàtica que ens caurà damunt per convèncer-nos de que els catalans volem ser espanyols, que Artur Mas ha perdut i ha de dimitir. 

Perdut? Aquestes eleccions han estat històriques. En aquestes eleccions CiU passa de les seves propostes autonomistes, pacte fiscal inclòs, a proposar fer una consulta al poble de Catalunya per esdevenir un Estat propi, que es miri com es miri només té un significat: independència. 

Retrocés electoral?  CiU ha passat de 62 diputats autonòmics a 50 d’independentistes. Ha perdut 12 !! exclamen joiosos els partidaris de l’Espanya una, grande y libre.  No sé, l’abans partit autonomista, casi traïdor, venut als interessos de Madrid ha tret 50 diputats quan es presenta amb la seva proposta d’Estat propi.  És el millor resultat de l’historia d’un partit sobiranista a unes eleccions al Parlament autonòmic de Catalunya. 

El catalans hem dit no al procés? No sé, el 2010 la suma de CiU, ERC i Si era de 76 diputats. En aquesta suma estan els catalanistes, amb pacte fiscal, i els independentistes.  El 2012 la suma de CiU, ERC i CUP és de 74 diputats independentistes.  

Parlament autonòmic català 2012, diputats per l’Estat propi 54,82% (74), unionistes 35,55% (48), no se sap que son  9,63% (13). Demà amb els resultats definitius de vots, no d’escons, veurem quin recolzament té la proposta del President d’anar cap a l’Estat propi. 

Felicitats President, la seva proposta per l’Estat propi ha estat recolzada pel poble de Catalunya. Ara comença la feina feixuga, ara comença el treball constant, sense defalliments. Compti amb mi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada