dijous, 10 de gener del 2013

Quan l’amo parla, el criat obeeix (I)


Per aquells que encara tenien dubtes, perquè són de bona fe, avui no és un bon dia.

Pobre Joan Herrera, se li ha acabat el bon rotllo. Els d’ICV-EUiA volien mantenir el seu estatus de partit progre i modern, sense definir-se mai clarament, així tots contents. El seu portaveu ja ho va dir al candidat a la investidura Artur Mas: nosaltres (ICV-EUiA) volem el dret a decidir però no accepten el seu dret a decidir, perquè primer volen aprofundir en les negociacions amb Espanya.

Molts van confondre els seus desitjos personals amb la realitat i joiosos exclamaven: Iniciativa també està per l’Estat propi!!   també vol el referèndum!!

Aquest era la trampa, la gran estafa. ICV sempre a dit si a un referèndum per decidir, el que no deia és el que decidiria.

Però avui Catalunya ja no accepta indefinicions, el temps dels covards ha passat, la pregunta és clara i la resposta també, o caixa o faixa que deien els nostres avis. A favor de què estem:  Estat propi, Estat català, o de continuar com una autonomia més del regne d’Espanya (centralista, autonòmica, federal, federal asimètrica, és igual: España, una grande y libre).

ICV volia rascar uns quants vots més al PSC mantenint aquesta manca de concreció, però la realitat és tossuda i fa mal. Els espanyols saben molt bé el que es juguen, que sense Catalunya tenen un gravíssim problema, que Espanya s’enfonsa sense Catalunya, que tornen als anys 50.

Davant Catalunya no hi ha diferencies ideològiques. No hi ha ni esquerres ni dretes, només hi ha Espanya i la seva sacrosanta unitat. Per sobre dels pobles, per sobre de les llibertats, per sobre de la democràcia. Izquierda Unida (IU) ho sap, tal com sap que ICV és la seva sucursal federada a Catalunya. Com el PSC del PSOE, com el PPC del PP.

I el seu amo, IU-Espanya, ha decidit per a ells.

Avui el diputat Gaspar Llamazares ho ha dit alt i clar: la seva formació és partidària que Catalunya celebri el referèndum d'independència. Ara bé, si és celebra, IU formarà part del bloc del no.

 "Tenim molt clar que volem conviure dins d'una Espanya plural i democràtica. El meu objectiu no és la separació, és que continuem convivint junts d'una altra manera"  (....)  "quan sorgeixi la possibilitat de celebrar-se la consulta, llavors defensarem una via en comú, el federalisme, que visquem en comú tots els pobles d'Espanya”

Per si no queda prou clar"No som favorables a la independència. No votarem la independència, votarem el federalisme i votarem la convivència a Espanya”. 

Prou mentides, prou auto enganys.  A partir minut 40:30 del vídeo cauen les caretes.


Espanya no és res més que la disfressa del racisme castellà. Espanya s’enfonsarà, però no amollarà.



7 comentaris:

  1. AIXÒ NO ÉS CAP SECRET, PER FI ELS PARTITS QUE ESTAN A CATALUNYA, HA DE DEMOSTRAR I DIR EL QUE SON. LA GENT JA NO CREU AMB LA MAJORIA DELS POLITICS QUE SEMPRE HAN JUGAT AMB UNA MAJORIA DE CIUTADANS I HAN ENGANYAT L'ALTRA. ARA TOCA ANAR AMB LA CARA DESCOBERT!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Els catalans ja tenim un substitut per aquests botiflers enganyifes, la CUP. ICV-EUiA d'aquí poc seran història, al PSC els hi paasarà el mateix.
    Per cert heu vist ahir singulars: Us passo el lligam: de veritat val la pena
    http://www.tv3.cat/videos/4411291/Agusti-Bordas-Raons-per-a-lestat-propi

    ResponElimina
  3. Això avui ho ha dit IU Izquierda Unida no els de ICV-EUiA

    ResponElimina
  4. Jo crec que la sucursal d'IU és EUiA i electoralment fan coalició amb ICV. La qual cosa no vol dir que siguin el mateix. Hi ha localitats que fins i tot van en llistes electorals per separat.

    ResponElimina
  5. El temps ho dirà. El temps ens situa a tots en el seu lloc

    ResponElimina
  6. El problema serà que posarà a tothom al seu lloc però ja no hi serem a temps per independitzar-nos.

    ResponElimina
  7. Està escrit a la Biblia!!!!
    LO QUE DIOS HA UNIDO NO LO PUEDE DESUNIR EL HOMBRE.
    EL MUNDO SE DIVIDE EN DOS: ESPAÑOLES E INFIELES.
    Marxem abans que sigui massa tard. Fotran fora d´Europa a Espanya i ens quedarem tancats 300 anys més.
    Socorrrrrsssss!!!
    Frank dubé

    ResponElimina